pas gerenoveerd, licht appartement incl. garagebox

Appartement

Rederijkersstraat 51/5, 3500 Hasselt
Ref: spir78
3 slaapkamers
1 badkamer
EPC: 153 kWh/m2
Bouwjaar: 1971

Omschrijving

*** VERHUURD *** In de Rederijkersstraat 51, op een steenworp van het Hasseltse stadscentrum ligt op de 2de verdieping van het gebouw dit recent gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers. Het appartement is zeer licht, heeft ruime kamers en weinig verloren hoeken, oa. door de verschillende ingebouwde kasten.
Door de pas uitgevoerde renovatie beschikt het appartement over een nieuwe badkamer en een nieuwe geïnstalleerde keuken met elec. fornuis en oven, frigo, afwasmachine, dampkap, ... Ook werd in het hele appartement een nieuwe laminaatvloer gelegd en kregen de muren een laag verf. In de badkamer en het aparte toilet is er faïence tot tegen het plafond voorzien. De badkamer heeft een nieuw badkamermeubel en een ligbad (met mogelijkheid voor douche), tevens zijn er de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien.
Aan de achtergevel is er een terras dat uitgeeft op het ombouwde binnenplein van de aanpalende gebouwen, hierdoor is er veel lichtinval en dit zonder uit te kijken op lelijke achtergevels of verloederde koterijen. Aan de voorzijde is er ook een klein terrasje dat toegankelijk is via de keuken. Het appartement wordt verwarmd dmv een gasverwarming. Het gebouw beschikt over een fietsenstalling en de huurder krijgt bij het appartement een garagebox onder het gebouw en een kelderruimte (inbegrepen in de verhuurprijs). Een aantal jaren geleden werden in het gebouw alle stijg- en afvoerleidingen vervangen alsook de hele cv-installatie. Met de renovatie van het appartement beschikken de nieuwe bewoners van dit appartement over alle moderne comfort in een appartement gelegen kort aan de kleine ring, in de nabijheid van het culturele centrum en het stadspark. In de directe omgeving vinden we ook alle winkels zodat dagelijkse boodschappen geen urenlange bezigheid worden.
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC n° 20121029-0001238862-00000003-2
EPC waarde 153 kWh/m²
153
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Gemeenschappelijk
Centrale verwarming ja
Bevloering nieuwe laminaatvloer
Videofoon ja
Distributie ja
Lift ja
Huisdieren toegelaten ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op overeen te komen
Aantal garages 1
Instapklaar ja
Bouwjaar 1971
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Vernieuwd
Verdieping 2
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt